9 April 2014

Det går ikke vandvittig hurtigt endnu, men jeg håber at planterne kan få dannet et stort og stærkt rodnet. Når nattemperaturen stiger og vi får nogle flere dage med solskin plejer væksten at eksplodere. Jeg har på den anden side aldrig været så tidligt ude som i år, så jeg er meget spændt på hvor tidligt planten kan bestøves. Hvis jeg skal have den mindste chance for at slå Hanne og Lasses danmarksrekord, skal græskarret bestøves i juni måned.

2014-04-09 - Kæmpegræskar-1

1222 Würching

2014-04-09 - Kæmpegræskar-2

1271 Warner

2014-04-09 - Kæmpegræskar-3

1298 Cutrupi

 

3 thoughts on “9 April 2014

 1. Henrik S. Lund

  Hej Kim
  Bliver spændende at se om din tidlige start giver pote. Hvor mange watt bruger du i døgnet på at varme jorden op??
  Jeg regner jo selvfølgelig med først at plante ud start af maj 🙂

  Svar
  1. Kim Engrob Bøndergaard Forfatter

   Hej Henrik.
   Jeg har 9 m jordvarmekabel fra San Electro. Kablet hedder EL-mix 10
   Kablet er til 230V og har en effekt på 91Watt. Jeg aner ikke hvor meget strøm jeg bruger! Den er vare sat på 20 grader 🙂

   Svar
 2. Lasse Kolding

  Hej Kim
  Det ser da rigtig lovende ud og det er absolut vigtigt at komme godt og især tidligt fra start. Bare der er lidt gang i den lille plante hele tiden, så skal den nok blive klar til at eksplodere når varmen sætter ind. Ang. gødning når den tid kommer, så gik jeg over til at bruge single gødninger. Altså N, P og K hver for sig. Så kan man nemmere give den noget krudt af den rigtige slags og til hver sin tid. Pas forøvrigt på med fugt på varme sommerdage, giver nemt lidt skimmelsvamp og meldug som får bladene til at visne og der kommer jo også lidt næring ind den vej. Pøj, pøj.

  Hilsen Lasse

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.