4 thoughts on “28 Marts 2015

 1. tim

  Hej Kim

  Hvor er det bare et fedt drivhus du har -:). (hvor stort er det?)

  Jeg har lige et par spørgsmål til dig.

  Jeg kan se, at du har 2 rør der stikker ned i jorden. Hvor lang ned stikker de ?.

  Jeg har 2 planter i gang. den ene som jeg satser mest på står i en 10 L potte under vækstlys i køkkenet på 1. sal og har nogen lunde den samme størrelse som dine.

  Jeg har klargjort min køkkenhave og fræset en masse kolort ned, så nu venter jeg kun på at få min polytunnel. “En del mindre end dit” 3 x 4,5 x 2″, som jeg desværre først kan få den 8. maj, så håber jeg bare ikke at den er vokset ud af potten til den tid, ellers kan jeg selvfølgelig ompotte dem til en større potte hvis det bliver nødvendigt.

  Jeg kan se at du allerede har sat dem i jorden i dit drivhus er det ikke lidt tidligt nu da vi stadigvæk har nattefrost eller har du varme på om natten?

  Kan godt se at der også er rigeligt plads til et par chilier i dit drivhus -:)

  God græskarsæson

  MVH

  Tim

  Svar
  1. Kim Engrob Bøndergaard Forfatter

   Hej Tim.
   Ja det er et dejligt drivhus. Det er 8 meter i bredden og ca. 4 meter højt. Det stykke jeg bruger til én kæmpegræskarplante er 8 meter i længden. I siderne Er jeg begyndt at sætte kanter på ca. 50cm inde, så jeg kan komme til at arbejde med planten fra siderne også. Når en stængel når til kanten klipper jeg den simpelthen af og begraver enden i jorden.
   De 2 rør der stikker ned i jorden er til at undervande planten, så jeg kan tvinge den til at få nogle gode lange rødder. de går ca. 40 cm ned i jorden. Om det er nok ved jeg ikke 🙂
   Jeg har elektrisk jordvarme på plantestedet under det lille drivhus ca. 1×1 m2. Termostaten er sat til 20 grader, så jorden er dejlig lun. Du kan sagtens få et græskar på over 200kilo selvom du først planer i maj måned. Jeg er dog lidt nervøs for om din plante bliver for stor. De er ikke så nemme at flytte, da stænglen let knækker i begyndelsen. Fedt at du har vækstlys. På det område er du et skridt foran mig. Det er noget af det jeg drømmer om at tilføje mit setup næste sæson. Jeg er meget interesseret i at høre dine erfaringer med det, og også lidt om hvad det koster. Fortsat god fornøjelse. Venlig hilsen Kim

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.